Te rugăm să citești cu atenție informațiile de pe această pagină pentru a ști exact la ce să te aștepți.

 • Plată, anulare și returnare

  Plata se efectuează momentan doar online, cu cardul, în momentul plasării comenzii. Nu se poate efectua plata cu carduri REVOLUT. Prețul afișat pentru fiecare produs include toate taxele, inclusiv transportul, acesta reprezentând suma exactă care va fi debitată în momentul efectuării plății. Toate tranzacțiile sunt securizate, iar după efectuarea plății, tranzacția se va regăsi în extrasul de cont cu mențiunea "pufosenii.ro".

  Dacă, pentru fiece motiv, te răzgândești după plasarea comenzii, aceasta se poate anula înainte de a fi expediată.

  Odată ce comanda e expediată și ai primit e-mailul de confirmare a expedierii, comanda nu se mai poate anula.

  Dacă, totuși, nu mai dorești produsul, va trebui să aștepți să ajungă la tine, iar apoi să ne informezi ca vrei să-l returnezi, utilizând formularul din pagina "Contact". Vom organiza în cel mai scurt timp ridicarea coletului de către Fan Courier, pe cheltuiala noastră și îți vom rambursa toți banii plătiți pe produs în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea coletului returnat de tine.

  La fel se procedează și în cazul în care produsul primit de tine nu corespunde cu ceea ce ai comandat sau nu este pe placul tău și vrei să îți primești banii înapoi.

 • Timpul de livrare

  Majoritatea produselor vin din China, ele fiind expediate direct de furnizorii chinezi, în 1-7 zile lucrătoare, după plasarea comenzii.

  Din acest motiv, livrarea produsului comandat durează între 6-30 de zile calendaristice, iar timpul aproximativ de livrare este specificat în descrierea produsului (de exemplu "6-12 zile", "15-30 zile", etc.).

  În medie, produsele ajung la tine în 15 zile, dar în unele situații poate dura un pic mai mult, din cauza formalităților vamale.

  În situații excepționale, livrarea poate întârzia mai mult decât termenul specificat în descrierea produsului, în special în preajma sărbătorilor religioase, când firmele de curierat sunt supra aglomerate. Din acest motiv, ne rezervăm 20 de zile adiționale pentru livrare, peste termenul specificat în descrierea produsului. Dacă produsele nu ajung nici după expirarea celor 20 de zile, se va proceda la rambursarea sumei plătită pe produs urmând ca clientul să primească produsul gratuit, atunci când va fi livrat.

 • Transport și urmărire colet

  Produsele se expediază din China par avion, prin firme de curierat internaționale, toate costurile cu transportul fiind incluse în preț.

  După expedierea produsului, vei primi un e-mail (dacă ai lasat o adresă de e-mail) cu confirmarea expedierii.

  După intrarea în țară și efectuarea formalităților vamale, coletul va fi preluat de una din firmele de curierat intern (de regulă Fan Courier sau Cargus) și îți va fi livrat în cel mai scurt timp.