Despre noi

 • Cine suntem?

  Ai avut vreodată sentimentul că vrei să iei in brațe, să măngâi, să strângi și să îți pui obrazul pe ceva, atât de mult încât gândul acela cu greu ți-a ieșit din cap? Sigur era ceva foarte pufos, moale și călduros, adică O PUFOȘENIE. Iar când se întâmplă asta, e ceva relaxant, confortabil, minunat și-ți dă fiori de satisfacție ce creează dependență.

  Așa suntem și noi, cei care am creat acest site pentru tine, suntem niște dependenți de pufoșenii.

 • De ce?

  Am creat pufoșenii.ro, pentru ca toți cei care vor să mângâie pufoșenii, sau să se afunde cu totul într-un covor atât de pufos încăt parca tot cad, sau să se înfășoare într-o haină care parcă e îmbrățișarea absolutului, sau alte multe plăceri nevinovate de genul, să gasească pufoșeniile ușor și la cele mai bune prețuri.

  Am căutat îndelung cele mai pufoase, moi și calitative produse și le-am grupat aici, pentru toți cei ca noi.

 • Cum?

  Toate pufoșeniile de pe site sunt produse și stocate în depozite externe din Europa și China și ajung la tine, în funcție de locație, în 15-45 de zile, timpul de livrare fiind specificat în descrierea fiecărui produs.

  Plata se efectuează doar online, iar imediat după expedierea produsului primești un cod de urmărire a comenzii.

  În situația în care pufoșenia comandată nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, sau, din fiece motiv, decizi că nu o mai vrei, poți anula comanda sau face retur în termen de 14 zile și ți se va returna integral plata, pe cardul cu care ai achitat, în maxim 10 zile lucrătoare.